Što želite vi, a što traži tržište rada? Je li teško naći posao? Kako biti drugačiji od drugih? Rezervirajte 25. veljače 2016. za 3. Dan karijera koji će se održati u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7 u Dubrovniku u vremenu od 10 do 16 sati i potražite odgovore na ova pitanja.

3. Dan karijera ove će godine započeti panel-diskusijom o pripremi mladih za tržište rada, na kojoj će sudjelovati predstavnici tvrtki: Coca Cola HBC Hrvatska, Dukat, Maistra, Adris grupa, Valamar Riviera hoteli, Jadranski luksuzni hoteli i Raiffeisen banka. Diskusiju će moderirati Krešimir Macan, PR stručnjak i vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura. Osim toga, ističemo zanimljivu radionicu Kako do posla u PR agenciji  u 12,30 h u učionici E03.

Cilj Dana karijera je omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata, studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada i pomoći im u uspješnoj integraciji na tržištu rada. Tijekom dana, studenti će imati priliku upoznati se s predstavnicima tvrtki, održati intervjue za posao, raspitati se o mogućnostima stručne prakse, ali i stalnog zaposlenja. Tom će prigodom više od 40 poslodavaca iz Dubrovačko-neretvanske županije i šire predstavitu svoju tvrtku/instituciju kako bi privukli najbolje studente Sveučilišta u Dubrovniku.

Untitled