Prodaja je vještina koju svatko može usavršiti

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik u zagrebačkom hotelu Antunović, 28. i 29.11.2013. održat će se dvodnevna poslovno-edukativna konferencija Superprodavač.

Nikada kao sada nije bilo toliko važno zadržati postojeće klijente i  produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako i privući nove klijente koji će nas prepoznati kao kvalitetno rješenje. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama i metodama privlačenja novih klijenata, organizira se i četvrta po redu Superprodavač konferencija u kojoj se najveći fokus stavlja na provjerena i praktična znanja iskusnih stručnjaka iz prodaje.

”Kod definiranja programa konferencije vodili smo se potrebama polaznika za konkretnim znanjima i metodama koje danas funkcioniraju i daju odlične rezultate te smo za to odabrali 19 vrsnih predavača koji će u dva dana konferencije podijeliti i otkriti svoje najbolje prodajno oružje”, kaže Sandra Mihelčić, organizatorica konferencije i glavna urednica Poslovnog savjetnika.

Superprodavac logo jpeg_0

Polaznici će imati prilike čuti predavanja čak devetnaest vrhunskih hrvatskih predavača, a bogat program od čak dvadeset predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana.

Predavači su Danijel Bićanić, Saša Petar, Ivica Penić, Sanja Gomuzak, Asja Lajtman Bosilj, Željko Šundov, Bojan Zebić, Petar Majstrović, Dario Mrvelj, Božo Prelević,  Vladimir Leutar, Željan Ferderber, Jerneja Agić, Tomislav Bekec, Ivan Petrović, Mirela Španjol Marković, Mladen Jančić, Boris Golob i Dragomir Gabrić.

Program možete pogledati: OVDJE

Facebook event:  LINK

Cijena jedne kotizacije za dvodnevni program iznosi 1.390,00 kn + 25% PDV (ukupno 1.737,50), popust za veći broj polaznika te za pretplatnike časopisa Poslovni savjetnik i Direktor.

Više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737. Prijaviti se možete na navedenim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na e mail info@poslovni-savjetnik.com

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”45.79744″ longitude=”15.89930″ zoom=”14″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]