U organizaciji Slovenskog društva za odnose s javnošću (PRSS) 4. i 5. studenog održati će se u Portorožu 18. Slovenska konferencija o odnosima s javnošću (SKOJ).

Središnja tema konferencije je budućnost odnosa s javnošću, a raspravljati će se o tome kako je biti PR stručnjak u današnjici koja donosi neprestane promjene, kako na budućnost profesije utječe sve češća upotreba digitalnih medija u komuniciranju, kako komunicirati s javnošću u javnom sektoru te što bi stručnjaci za odnose s javnošću trebali postati u budućnosti.

Ovogodišnji govornici na konferenciji su dr. Dejan Verčič (Fakultet društvenih znanosti u Ljubljani), dr. Alenka Jelen (Sveučilište Stirling), dr. Nataša Logar Berginc (Fakultet društvenih znanosti), Russell Grossman (IABC), Scott Beaudoin (MSL Group, SAD), Ezri Carlbach (IABC Europe), mag. Mojca Drevenšek (Consensus), Roni Kordiš (Had), Simon Korez (Ministarstvo obrane RS), Bojana Leskovar (Banka Slovenije), Denis Oštir (Pop TV), Iztok Verdnik (Sjemenarna Ljubljana), Branko Žibret (A. T. Kearney), Marjeta Tič Vesel (Pristop),Tamara Valenčič i Ana Plut (obje iz Si.mobila) te još brojni drugi.

Povodom obilježavanja 20 godina IABC Slovenija, 18 godina SKOJ-a i 15 godina nagrade Prizma, održati će se svečana akademija kojom će se zaokružiti dvodnevni konferencijski program 18. SKOJ-a. Osim toga, biti će dodijeljene i najviše slovenske strukovne nagrade s područja odnosa s javnošću – Prizma i Nagrade za dobrovoljca 2013. godine.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakPremalo se bavimo sobom i reputacijom struke od koje živimo!
Sljedeći članakNesklad između javnog i stvarnog
Martina je 2013. godine završila studij menadžmenta i marketinga na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, izradom diplomskog rada na temu ''Marketinške komunikacije putem društvenih mreža''. Trenutno je u procesu upisa poslijediplomskog, specijalističkog studija Odnosa s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Ljubav prema medijima i komunikacijama je pokazivala već od malih nogu, a i danas ju njeguje i razvija kroz honorarne poslove organizatorice i voditeljice raznih javnih događanja i svečanih manifestacija na lokalnoj razini. Posebice se zanima za marketing i PR u području sporta, mode i kulture te u tom vidu teži izgraditi svoju profesionalnu karijeru. U slobodno vrijeme se bavi sportom, uživa prateći razna sportska događanja te istražuje nove modne i društvene trendove. Martina ima veliku želju putovati i time proširiti i obogatiti svoje svjetonazore i životna iskustva.